Novi Sad
24.08.2012.
06:16
Arhivska građa koja se čuva u zgradi Arhiva Vojvodine mogla bi biti ozbiljno ugrožena, ukoliko se hitno ne reši problem sa električnim instalacijama, upozorio je direktor Arhiva Stevan Rajčević.
  • Isto mu dodje

    24.08.2012 11:49
    Zahvaljuci politici direktora istrazivacima presedne svaki odlazak u doticni arhiv. Stevo je odredio da vas na ulazu docekuju kao da ulazite u zatvor(mada zgrada jeste zatvorska i taj duh ocigledno tamo i dalje vlada), zatim postrojavanje u sali za istrazivace, ogranicenje tri predemta po danu(sto je nezamislivo bilo gde)i neverovatno nadmeno i neljubazno osoblje.
  • Y

    24.08.2012 10:18
    U Narodnoj biblioteci...
    bacaju, a u Novom Sadu treba da izgori? Čega ćemo se sećati, kad ne bude bilo ničega da nas podseti, mi, narod kratkog pamćenja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna